Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbare de carieraFostul campion mondial MMA va juca fotbal la un club de liga a treia

spox.com
habib nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov, fost campion UFC la categoria uşoară la arte marţiale mixte (MMA) şi care s-a retras în octombrie 2020, va juca fotbal la echipa FK Legion Dinamo, din liga a treia a Rusiei, transmite Reuters.

Luptătorul rus a făcut anunţul suprinzător pe 24 octombrie după victoria sa asupra americanului Justin Gaethje, la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), prima sa luptă de la moartea, în iulie 2020, a tatălui său, care îi era şi antrenor, ca urmare a unor complicaţii generate de infecţia cu Covid 19.

Respectând promisiunea făcută mamei sale, Nurmagomedov, 32 ani, a părăsit ''cuşca'' după o serie de 13 victorii în UFC, timp de opt ani, palmaresul său total fiind de 29 victorii, informează Agerpres.

În luna ianuarie, Nurmagomedov a dezvăluit planul său de a începe o carieră în fotbal şi că se antrenează, fiind deschis la oferte.

Legion Dinamo Mahacikala, locul trei în acest sezon din liga a treia, a anunţat pe Instagram că a obţinut semnătura lui Nurmagomedov, postând o fotografie în care fostul luptător MMA strângea mâna unui oficial al clubului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.