Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul căpitan al naţionalei Germaniei, Michael Ballack: Sunt în carantină, am luat și eu virusul

Michael Ballack

Fostul căpitan al naţionalei de fotbal a Germaniei, Michael Ballack, a fost testat pozitiv la coronavirus, el anunţând personal acest lucru în cadrul unei conferinţe de presă online în care a fost prezentat ca şi comentator pentru EURO 2020 pentru platforma Magenta TV, scrie dpa, conform agerpres.

''Sunt în carantină, din păcate am luat şi eu virusul. Am avut simptomele unei gripe uşoare, acum sunt ceva mai bine'', a spus Ballack.

Ballack (44 ani) a jucat 98 de meciuri pentru naţionala Germaniei şi a fost votat ''fotbalistul anului'' în ţara sa de trei ori.

În vara anului trecut, el a fost operat pentru îndepărtarea unei tumori, situată lângă măduva spinării. Emblematicul mijlocaş al lui Bayern Munchen, echipă la care a jucat între 2002 şi 2006, s-a refăcut după operaţie, analizele indicând că a fost vorba de o tumoare benignă.

Ballack, care a agăţat ghetele în cui în 2012, a reuşit 40 de goluri în cele 98 de meciuri pentru naţionala Germaniei. Celelalte echipe la care a jucat au fost FC Kaiserslautern, Bayer Leverkusen şi Chelsea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.