Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul căpitan al naționalei Siriei a primit interdicție pe viață: a lovit un arbitru care i-a acordat cartonașul roșu /Video

News.com
Al Saleh

Ahmed Al-Saleh, fost căpitan al naţionalei Siriei, a primit interdicţie pe viaţă în fotbal deoarece a agresat şi a scuipat un arbitru care le-a eliminat la un meci de prim eşalon, a anunţat Federaţia Siriană de Fotbal, potrivit Reuters.

În vârstă de 33 de ani, fotbalistul echipei Al-Jaish a primit cartonaş roşu pentru că l-a faultat dur pe un adversar de la Al-Wathba, la un meci din data de 3 februarie. El a reacţionat lovindu-l pe arbitru. Pentru a-l opri au intervenit jucători ai ambelor echipe.

Comisia de Disciplină a federaţiei siriene a constatat că fotbaalistul l-a lovit, l-a insultat şi l-a scuipat pe arbitru. Al-Saleh a continuat să îl insulte pe arbitru şi după meci, la vestiare.

Fotbalistul a primit interdicţie pe viaţă şi a propus ca Al-Saleh să fie dat afară din Organizaţia Federaţiei Sporturilor din Siria, ceea ce ar însemna că el nu va mai putea activa în sport în nicio calitate, inclusiv ca antrenor.

În plus, fotbalistul a primit o amendă de 1,5 milioane de lire siriene (aproximativ 600 de dolari) şi clubul Al-Jaish a fost amendat cu 3 milioane de lire siriene, din cauzaa insultelor suporterilor către arbitru.

Toate sancţiunile sunt definitive şi nu pot fi contestate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.