Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul comandant șef al trupelor terestre ale Forțelor Armate Ruse a murit. A fost reprezentantul militar șef al Federației Ruse pe lângă NATO

wikipedia
Aleksei Maslov

Fostul comandant șef al trupelor terestre ale Forțelor Armate Ruse, generalul de armată Aleksei Maslov, a murit, duminică, la vârsta de 70 de ani, a anunţat pentru TASS o sursă din cadrul serviciului de presă al concernului "UralVagonZavod", notează RADOR.

"Conducerea concernului "UralVagonZavod" anunţă cu profund regret că, astăzi, la ora 08:20 (ora locală), la Spitalul Clinic Militar Principal "N.N. Burdenko", la vârsta de 70 de ani, a încetat din viaţa Aleksei Fedorovici Maslov" - a declarat sursa citată. "UralVagonZavod" a precizat că Maslov a traversat o cale glorioasă în rândurile forțelor armate de la comandant de pluton la comandant șef al trupelor terestre, iar apoi a fost reprezentantul militar șef al Federației Ruse pe lângă NATO. "În ultimii ani, lucrând ca reprezentant special al "UralVagonZavod" pentru cooperarea tehnico-militară, Aleksei Fedorovici a rămas fidel cauzei și Patriei până în ultima zi, contribuția sa la dezvoltarea și activitatea concernului "UralVagonZavod" fiind greu de supraestimat" - a subliniat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.