Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul deţinut politic Ioan Muntean, dezvăluire după discuţia cu Iohannis: De ce nu îl revocă preşedintele pe Augustin Lazăr

Administratia Prezidentiala
iohannis muntean iancu

Ioan Muntean, fost deținut politic, a participat vineri la consultările de la Cotroceni, convocate de preşedintele Iohannis, făcând parte din delegaţia PSD. Acesta i-a cerut președintelui să semneze decretul de revocare al lui Augustin Lazăr din funcţia de procuror general al României.

"Da, i-am cerut să semneze decretul pentru revocarea procurorului general Augustin Lazăr. A zis că mai are două săptămâni și n-are sens. N-am mai zis nimic, ce să mai zic. Nu o să mă apuc eu să-i dictez președintelui", a dezvăluit Ioan Muntean, fost deținut politic la penitenciarul din Aiud, la Antena 3.

Citește și: ATENŢIE! Când trebuie să te FEREŞTI de lavandă, în ciuda zecilor de beneficii ale plante

Anterior, imediat după discuţiile de la Cotroceni, Muntean afirmase că președintele le-a mai spus celor doi foști deținuți politici că "va vedea" dacă-l va revoca pe Augustin Lazăr.

Partidul Social Democrat a anunţat abia vineri dimineaţă componenţa delegaţiei care urma să participe la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema Justiţiei. Din delegaţie au facut parte Eugen Nicolicea - vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor şi foştii deţinuţi politic Marin Iancu şi Ioan Muntean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.