Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul director de comunicaţii al Casei Albe îl face pe Trump mincinos și ticălos

getty
Anthony Scaramucci

Fostul director de comunicaţii al Casei Albe, Anthony Scaramucci, a declarat miercuri că preşedintele SUA Donald Trump "este un mincinos" şi că "ar trebui să mintă mai puţin", relatează CNN preluat de Agerpres.

Într-o apariţie în cadrul programului săptămânal "New Day" pentru a-şi promova noua carte "Trump: The Blue-Collar President", Scaramucci a fost întrebat de ziaristul John Berman de la CNN despre obiceiul preşedintelui de a spune neadevăruri şi cum l-ar califica el pe cineva care răspândeşte minciuni. Scaramucci a răspuns că astfel de oameni sunt "vicleni, ticăloşi".

"V-am întrebat cum l-aţi numi pe cineva căruia îi place să mintă? Aţi spus ticălos", a răspuns Berman. "Un alt fel în care l-aţi putea numi pe cineva căruia îi place să mintă este mincinos. Este el un mincinos?", a insistat Berman.

"OK, amândoi ştim că el spune minciuni. Deci, dacă vreţi să spun că el este un mincinos, nu mă sfiesc să spun că este un mincinos", a răspuns Scaramucci. "Nimeni nu ar trebui să mintă, eu nu cred prea mult în minciună. Dar se întâmplă ca politicienii să mintă", a adăugat el.

"Vreţi să spuneţi asta privind în direcţia camerei de luat vederi? (I-o spuneţi) preşedintelui?", l-a întrebat Berman.

"Nimeni nu ar trebui să mintă", a spus Scaramucci, după ce s-a uitat fix la camera de filmat. "Dar ştiţi, atunci când eşti politician, politicienii mint când buzele li se mişcă şi tot aşa, toţi aceşti oameni mint. Dar ar trebui să minţi mai puţin pentru că nu ai nevoie de asta. Ai face mult mai bine (să nu minţi) când ai o mare răspundere faţă de ţară", a adăugat el.

Potrivit fostului responsabil de la Casa Albă, există "un aspect de divertisment" legat de minciunile preşedintelui.

"Când merge la un astfel de miting (...), el amuză mulţimea", a spus Scaramucci. "El joacă teatru ca să-i facă să râdă" pe alţii, "acesta este stilul lui".

Scaramucci a părăsit Casa Albă în iulie 2017 după numai 10 zile în funcţie şi un interviu scandalos pentru The New Yorker în care a făcut comentarii deloc măgulitoare la adresa unor oficialităţi de la Casa Albă.

De atunci, Scaramucci a rămas o figură vizibilă pentru mass-media, adesea luându-i apărarea lui Trump, dar uneori făcând apeluri publice pentru ca el să renunţe la unele comportamente şi să-şi schimbe politicile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.