Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul șef al ANAF, Șerban Pop, fugit din țară după condamnarea în dosarul Alinei Bica, A FOST PRINS: Se ascundea în Italia, are de executat 5 ani de PUȘCĂRIE

Politia Romana
Serban Pop

Fostul șef al ANAF, Șerban Pop, condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul Alinei Bica, a fost depistat marți, în Italia, urmând ca instanța din acel stat să se pronunțe cu privire la executarea mandatului european de arestare emis pe numele acestuia și predarea lui către România.

Fostul șef al ANAF, Șerban Pop, a fost depistat, marți, în Como - regiunea Milano din Italia, în urma unui schimb de informații și a unei acțiuni ale poliției, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Citește și: Pro TV pregătește mari surprize! Ei sunt cei șapte sportivi care vor intra în ”Ultimul Trib”

Potrivit acestora, în continuare urmează să se aplice mandatul european de arestare, urmând ca instanța din Italia să se pronunțe cu privire la executarea acestui mandat și predarea fostului șef al ANAF către România. Această etapă va avea loc după ce instanța din România va transmite documentația necesară.

În prezent, Șerban Pop este arestat și se află în Penitenciarul Como.

Citește și: Poliția Română avertizează toți șoferii care folosesc această aplicație: ” Ne mai place să adăugăm ,,polițiști”, chiar și acolo unde nu sunt. :) ”

Fostul şef ANAF, Şerban Pop, condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul Alinei Bica, a fost dat în urmărire naţională şi internaţională, anunţul fiind postat miercuri pe site-ul Poliţiei Române.

Fostul şef al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), nu a fost găsit, în luna iunie, la domiciliu de către poliţişti, aceştia constatând că se sustrage punerii în aplicare a mandatului, astfel că a fost dat în urmărire naţională şi internaţională.

Citește și: Interesant! Care este cel mai căutat job al momentului

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au respins, marţi, apelul formulat de fostul şef al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Şerban Pop, şi de afaceristul Horia Simu, astfel că aceştia au rămas cu condamnările iniţiale de cinci ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, respectiv patru ani de închisoare cu executare pentru cumpărare de influenţă.

Deciziile au fost luate în dosarul în care Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, a fost achitată pentru că ar fi luat mită pentru cauza afaceristului Horia Simu.

Citește și: Luna august vine cu o zi liberă pentru salariați: Ce amenzi riscă cei care nu respectă zilele nelucrătoare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.