Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul șef ANAF, Gelu Diaconu, a răbufnit după amenințările lui Dragnea: 'Să-nceapă prin a-i face plângere lui Ionuț Mișa'

gelu diaconu sef anaf

Gelu Diaconu, fost președinte ANAF, l-a pus la punct pe Liviu Dragnea, după ce acesta a anunțat că persoanele care vehiculează informații false despre pilonul II de pensii s-ar putea alege cu plângere penală din partea sa.

„Dacă domnul Dragnea amenință cu plângeri penale împotriva celor care transmit informații false în spațiul public, menite să atenteze la siguranța națională, să-nceapă prin a-i face plângere lui Ionuț Mișa, care – în calitate de ministru de Finanțe – a declarat public că ia în calcul desființarea Pilonului II. Să-i facă întâi lui Mișa! Pe urmă, pot fi și eu obiectul unei plângeri penale”, scrie Gelu Diaconu, pe Facebook.

Înalta Curte de Casație și Justiție ar putea pronunţa sentinţa în dosarul lui Călin Popescu-Tăriceanu. DNA cere 3 ani cu executare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a citit, luni, articolul din Codul penal referitor la comunicarea şi răspândirea de informaţii false, atunci când a fost întrebat de jurnalişti despre proiectul publicat pe site-ul Guvernului privind suspendarea contribuţiilor la Pilonul II de pensii.

“Prieteneşte, noi nu o să facem aşa ceva, dar am văzut că Orban s-a specializat în a face plângeri penale, zice aşa articolul 278 din Codul penal: «Comunicarea de informaţii false, comunicarea sau răspândirea cu ştiinţă, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, dacă fapta este de natură să aducă atingere securităţii naţionale...». O informaţie de acest gen, care este sută la sută mincinoasă, poate destabiliza într-adevăr economic şi social România şi poate aduce atingere securităţii naţionale”, a spus Liviu Dragnea atunci când a fost întrebat despre proiectul publicat pe site-ul Guvernului privind suspendarea contribuţiilor la Pilonul II de pensii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.