Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul fotbalist David Beckham şi-a lansat compania media Studio 99

www.agerpres.ro
Beckham

Fostul fotbalist David Beckham şi-a lansat compania media Studio 99, care va dezvolta documentare, show-uri de televiziune şi alte formate, dar va activa şi ca agenţie de creaţie, informează Variety, anunță news.ro.

Studio 99 are deja mai multe proiecte documentare în dezvoltare - inclusiv unele din care face parte şi Beckham - abordând teme ca sport, modă şi călătorii.

Compania a încheiat un acord de dezvoltare cu Uninterrupted, cofondată de LeBron James. Împreună produc deja un serial documentar despre echipa Miami CF, al cărei coproprietar este Beckham.

Citește și: Codrin Ștefănescu a IZBUCNIT pe Raportul GRECO: 'Concluzie ilogică și bizară. Bine că nu ne cer să ne desființăm'

David Beckham s-a retras din fotbalul profesionist în 2013, după o carieră de 20 de ani. A pus bazele unei companii de management, „aşadar, să avem propriul studio a părut un pas firesc”, a transmis el într-un comunicat.

Beckham a fondat Studio 99 cu managerul David Gardner, directorul David Beckham Ventures, şi cu Nicola Howson, care este directoare a Studio 99.

Numele companiei este legat de anul 1999, când fostul fotbalist s-a căsătorit cu Victoria Adams, au devenit părinţi şi el a câştigat cu Manchester United Premier League, Cupa Angliei şi UEFA Champions League.

Agenţia de creaţie a Studio 99 va realiza şi executa campanii pentru toate tipurile media.

Citește și: Klaus Iohannis despre organizarea alegerilor prezidențiale împreună cu referendumul - Putem fără niciun fel de problemă

Noua companie va produce şi gestiona canalele social media ale lui David Beckham, care are 57 de milioane de urmăritori pe Instagram şi 52 de milioane de fani pe Facebook.

Studio 99 are sediul în Londra şi este posibil ca un al doilea să fie deschis la Los Angeles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.