Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul gimnast Marian Drăgulescu: 'De abia aştept să fiu antrenor. Voi prelua o grupă de copii la CSA Steaua'

www.agerpres.ro
Marian Drăgulescu

Fostul gimnast Marian Drăgulescu, retras din activitate după participarea la Campionatele Mondiale de la Kitakyushu (Japonia) din luna octombrie, a declarat, vineri, că de abia aşteaptă să devină antrenor, el urmând să preia din luna ianuarie o grupă de copii în cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, relatează Agerpres.

"Din ianuarie voi intra în pâine ca antrenor aici. O voi face cu aceeaşi pasiune ca atunci când am fost sportiv. Eu am mai antrenat în trecut, cam trei ani, mi-a plăcut foarte mult şi de abia aştept din ianuarie să încep. Voi prelua o grupă de copii de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua", a declarat Drăgulescu.

Prezent la evenimentul "Învingător pe frontul de acasă" dedicat Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi, desfăşurat la Complexul Sportiv Steaua, Drăgulescu s-a arătat impresionat de copiii cu handicap.

"A fost o plăcere să particip la acest eveniment. Clubul Sportiv al Armatei Steaua este de mult timp alături de această asociaţie şi ne bucurăm că putem să facem puţină mişcare împreună cu aceşti copii", a adăugat Marian Drăgulescu.

Fosta gimnastă Sandra Izbaşa a menţionat că sportul îi poate ajuta pe copiii cu dizabilităţi: "Toate sporturile i-ar ajuta, nu doar gimnastica, toate activităţile pe care le practică. I-am cunoscut acum şi eu şi m-au impresionat cu forţa lor şi cât de buni sunt... e incredibil".

Campioana olimpică de la Beijing şi Londra a avut un mesaj pentru Larisa Iordache, gimnastă care va fi supusă unei intervenţii chirurgicale pentru a şaptea oară în carieră. "Îmi doresc pentru ea să să treacă peste această perioadă să aibă forţă pentru a încheia recuperarea şi de ar veni cu forţe proaspete. Trebuie să fie puternică iarna dovedit de mai multe ori că se poate ridica şi poate merge mai departe doar pentru din dorinţa de a merge la jocuri olimpice şi a câştigat medalie", a precizat Izbaşa.

Fosta campioană olimpică la judo Alina Dumitru a declarat, vineri, că prin sport copiii cu dizabilităţi pot trece mai uşor peste momentele grele.

"Aceşti copii m-au emoţionat până la lacrimi văzând cum încearcă şi ei să fie cât de cât normali. Când au auzit de sport şi de mişcare i-am văzut foarte fericiţi. Sunt sigură că sportul îi poate ajuta în viitor să se dezvolte şi să treacă peste anumite momente mult mai uşor", a spus Alina Dumitru.

Foştii sportivi Marian Drăgulescu, Sandra Izbaşa şi Alina Dumitru au participat, vineri, alături de premierul Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, Vasile Dîncu, Ministrul Sportului, Eduard Novak, membri Invictus România şi sportivi ai CSA Steaua la evenimentul "Învingători pe frontul de acasă", organizat de Asociaţia CONIL şi dedicat Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.