Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul internațional Dorinel Munteanu: 'Sunt convins că FCSB și Dinamo vor ajunge în fruntea clasamentului'

www.spynews.ro
Dorinel Munteanu

Derby-ul dintre FCSB și Dinamo va avea o încărcătură aparte pentru Dorinel Munteanu (51 de ani). Fostul membru al Generației de Aur este liber de contract de la începutul acestui an, după ce s-a despărțit de Concordia Chiajna și a prefațat duelul de sâmbătă, de pe Arena Națională, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Marius Budăi iese la rampă! Ce se întâmplă, de fapt, cu cele 400.000 de concedieri

”Neamțul” are două medalii de campion în cariera sa de fotbalist. Prima 1993, cu Dinamo, iar cea de-a doua cu FCSB, în sezonul 2005. Dorinel Munteanu este convins că ambele echipe vor reveni în fruntea clasamentului. ”Da, din punct de vedere al tradiției. Dinamo – Steaua (n.red – FCSB) tot timpul a fost un derby, este așteptat. Sunt convins că va fi un spectacol atât în tribune și sperăm că și în teren. Chiar dacă echipele nu sunt în poziții fruntașe, rămâne un derby de tradiție al fotbalului românesc. Nu, cred că este prima dată. Nu știu foarte bine statistica, dar așa cred. Este primul derby din acest campionat, sunt convins că următorul derby le va găsi pe amândouă în fruntea clasamentului. Cred că atât Steaua, cât și Dinamo, vor reveni în primele 5-6 echipe”, a declarat Dorinel Munteanu pentru ProSport.

Dinamo s-a ”încălzit” pe teren propriu înainte de derby în compania celor de la FC Voluntari. ”Câinii” au tremurat, fiind egalați și cu un om în minus în finalul partidei, dar golul lui Ante Puljic a salvat trupa lui Uhrin. De partea cealaltă, FCSB nu a avut emoții la Călărași cu nou-promovata Academica Clinceni, pe care au învins-o cu 3-0.

Citește și: Informații despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez! Cum se simte actrița

Înaintea duelului direct, vicecampioana este pe locul 9, cu 14 puncte, în timp ce ”câinii” sunt cu o poziție mai jos, cu un total de 13 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.