Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul internațional Ilie Dumitrescu, despre perioada de antrenor la FCSB: 'Gigi Becali a încercat să se bage peste mine'

ilie dumitrescu

Fostul internațional român Ilie Dumitrescu (50 de ani) a dezvăluit că finanțatorul Gigi Becali a încercat să îi impună anumite lucruri în perioada în care acesta antrena echipa FCSB, în 2010, anunță MEDIAFAX.

Dumitrescu este de părere că oamenii care vin să lucreze cu Gigi Becali trebuie să își asume posibilele implicări ale patronului în ceea ce privește echipa de start sau schimbările efectuate.

Citește și: PNL face dezvăluiri- Viorica Dancilă a mințit: ‘Ii reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declarații este o infracțiune’

"Gigi Becali a încercat să se bage peste mine, dar mai discret. N-a reușit! Mai stăteam la prânz, la masă, și zicea sau nu mai știu ce. El era genul de persoană care încerca să se impună.

Când intri în contact cu Gigi Becali, vezi că el nu este un om care să nu spună lucrurilor pe nume de la bun început. Adică se pune la masă cu tine și e foarte direct. Și-atunci, dacă accepți regulile de la început, trebuie să le respecți. Dacă nu le respecți, ajungi la ce s-a întâmplat cu Narcis Răducan și cu Bogdan Andone", a spus Dumitrescu, pentru gsp.ro.

Fostul antrenor de la FCSB a mai spus: "În momentul în care începi să ai o colaborare cu Gigi Becali trebuie să respecți regulile lui! Regulile jocului impuse de el. Aici chiar trebuie să respecți regulile lui Gigi Becali. Nu poți să spui că ești prieten cu cineva. E mai mult o chestie de respect. Deci pentru mine este foarte greu să lucrez în condițiile astea cu Gigi Becali. Părerea mea e că Gigi Becali nu-și dorește ca cineva să aibă responsabilitate 100% asupra rezultatelor. Adică antrenorul să aibă libertate și să ia deciziile numai el. Becali vrea și el o felie".

Citește și: Dezastru pentru România- Datoria externă a explodat

Ilie Dumitrescu a antrenat-o pe FCSB în perioada august 2010-septembrie 2010, prinzând opt meciuri pe banca echipei patronate de Gigi Becali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.