Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul internaţional turc Ruştu Recber, care a fost spitalizat 11 zile după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus, a declarat că va rămâne în carantină o peri

www.fifa.com
Rustu REcber

Fostul internaţional turc Ruştu Recber, care a fost spitalizat 11 zile după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus, a declarat că va rămâne în carantină o perioadă, el menţionând că îi pare bine că a renunţat la fumat în urmă cu cinci ani, potrivit news.ro.

“Slavă lui Allah, am scăpat. Am avut o perioadă lungă şi intensă de tratament. Am fost externat şi sunt acasă. Bine că m-am lăsat de fumat acum cinci ani. Voi mai rămâne în carantină 15-20 de zile. Vă mulţumesc tuturor pentru urările de bine”, a spus Ruştu Recber pentru cotidianul Sozcu.

Citește și: Sindicatele din Sănătate trag semnalul de alarmă: În 27 de zile vor fi infectați toți salariații din sănătate

El a evitat să comenteze zvonurile conform cărora soţia sa Îşîl l-ar fi infectat cu Covid-19: “Cel mai greu în viaţă este să le explici ceva ignoranţilor. Oricum, nici eu şi nici Îşîl nu avem timp pentru asta”.

Ruştu, în vârstă de 46 de ani, a fost testat pozitiv cu coronavirus luna trecută.

Ruştu Recber a fost portarul naţionalei Turciei în şerioada 1994-2012. La nivel de echipe de club, el a evoluat pentru Antalyaspor, Fenerbahce, FC Barcelona şi Beşiktaş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.