Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul jucător al FCSB, Fernando Varela, actualmente la PAOK, va pleca în MLS

digisport.ro
Fernando Varela

Fernando Varela (31 de ani) a refuzat să-şi prelungească contractul cu PAOK Salonic şi va pleca în MLS, anunţă cotidianul elen Sport Time, potrivit mediafax.

Fundaşul central a refuzat un salariu de 3.5 milioane de euro, pe care l-ar fi încasat în următorii trei ani, iar conform sursei citate îşi va continua cariera în America de Nord. În MLS mai evoluează Alexandru Mitriţă (New York City FC) şi Andreas Ivan (NY Red Bulls)

Citește și: Adevărul a ieșit la iveală! Cine sunt cei care primesc cele mai mari pensii

Varela a avut un salariu anual de 500.000 de euro la PAOK, dar acum i-a solicitat patronului Ivan Savvidis un salariu de 1.5 milioane de euro pe sezon. Patronul rus i-a oferit în ultimă instanţă 3.5 milioane de euro pe sezon, dar Varela a refuzat. La ultimele negocieri, Varela a cerut 4.5 milioane de euro pentru a rămâne. Fundaşul va pleca gratis de la PAOK. Din informaţiile ProSport, Fernando Varela a mai avut oferte din China şi Arabia Saudită.

Citește și: Liviu Dragnea: Trebuie eliminată pensia specială pentru parlamentari

În urmă cu câteva zile, presa din Grecia anunţa că Varela e dispus să mai rămână un sezon la Salonic, dar acum totul s-a năruit, iar fundaşul din Capul Verde va merge în MLS. Transferat în 2016 de la FCSB, în schimbul a 1.5 milioane de euro, Varela a fost un adevărat stâlp al defensivei pentru Răzvan Lucescu. A adunat 118 jocuri oficiale pentru PAOK, cu care a cucerit în acest sezon eventul, sub comanda lui Răzvan Lucescu. Antrenorul român e primul din istoria clubului care câştigă ambele trofee în decursul unui singur sezon.

De doi ani antrenor la PAOK Salonic, Răzvan Lucescu a reuşit să câştige Cupa Greciei în sezonul trecut, iar în acest an a cucerit titlul şi Cupa, fiind primul antrenor din istoria clubului care reuşeşte această performanţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.