Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul jucător brazilian Rai îl consideră pe preşedintele Jair Bolsonaro 'iresponsabil'

AFP
Jair Bolsonaro

Rai, fostul căpitan al naţionalei de fotbal a Braziliei şi fostă glorie a echipei Paris Saint-Germain, a criticat dur politica condusă de preşedintele ţării sale, Jair Bolsonaro, faţă de pandemia de coronavirus, caracterizându-l drept "iresponsabil", informează cotidianul L'Equipe.

Deciziile preşedintelui Braziliei faţă de pandemia de Covid-19 irită până la cel mai înalt nivel numeroase personalităţi, între care şi Rai, care a ţinut să-şi manifeste printr-o înregistrare video totalul dezacord cu faptul că Bolsonaro cere reluarea rapidă a campionatului, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Fost judecător CCR reacționează după decizia de azi: ‘Starea de alertă este nepotrivită situației actuale din România’

"Eu cred că preşedintele este iresponsabil şi declanşează crize politice în plină pandemie. În viaţă, înainte de orice, noi suntem cetăţeni. Iar când văd mari nedreptăţi, absurdităţi ideologice sau acţiuni care pot afecta oamenii mai puţin norocoşi, sunt indignat şi mă manifest cu vigoare", a afirmat fostul căpitan al selecţionatei "auriverde".

Brazilia este cea mai afectată ţară de pandemie din America de Sud, cu peste 177.000 de cazuri pozitive confirmate la COVID-19 şi peste 12.400 de morţi până marţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.