Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul mare fotbalist brazilian Juninho dă de pământ cu antrenorul noii echipe a lui Cristiano Ronaldo: 'Are cel mai urât caracter pe care l-am cunoscut'

news.sky.com
cristiano ronaldo al nasr

Francezul Rudi Garcia, antrenorul lui Al-Nassr, noua echipă a starului Cristiano Ronaldo, a fost criticat dur de fostul mare jucător brazilian Juninho într-un interviu acordat ziarului online portughez MaisFutebol, informează site-ul radioteleviziunii belgiene RTBF.

Rudi Garcia şi Juninho au colaborat la Olympique Lyon între 2019 şi 2021, în perioada în care brazilianul, unul dintre cei mai mari executanţi de lovituri libere din istoria fotbalului, a fost directorul sportiv al clubului din Ligue 1.

"Experienţa mea cu Rudi Garcia a fost teribilă. Are cel mai urât caracter pe care l-am cunoscut în toată cariera mea în fotbal. Dacă nu ştii să conduci nimic, conduci prin frica pe care le-o impui celorlalţi", a spus fostul mijlocaş despre tehnicianul francez.

Juninho este însă convins că Rudi Garcia ar urma să comporte corect cu Ronaldo: "Respectă doar oamenii care au putere sau de care poate profita. Acum, în ceea ce îl priveşte pe CR7, nu va îndrăzni să facă nimic care să-l jeneze, dimpotrivă, chiar i-ar servi cafeaua dacă va fi nevoie. Va încerca să fie prieten cu Cristiano, să fie intim şi va face orice pentru asta. Va fi un vis pentru el să fie prieten cu Cristiano Ronaldo."

"Pentru Rudi Garcia, puţin contează succesul echipei, armonia din vestiar. El trebuie să fie în centrul atenţiei, chiar dacă asta se întâmplă în timpul crizei. Dar, ca toţi oamenii foarte reci, îi recunoaşte pe cei care sunt mai mari ca el şi încearcă să profite de asta. Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari din istoria fotbalului, o legendă, iar Rudi ştie asta", a spus Juninho, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.