Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, DEZVĂLUIE un document al PNL:'Nici în 2023 bugetul Ministerului Sănătății NU va ajunge la nivelul din 2019'

Libertatea.ro
budai marius

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, susține că Guvernul PNL a diminuat bugetul Ministerului Sănătății pentru anul 2020 cu aproape 23% față de anul 2019, deși se știa de la ONU din decembrie 2019 că situația referitoare la pandemia COVID 19 va deveni extrem de gravă.

Budăi a prezentat și o proiecție bugetară întocmită de ministerului Sănătății, potrivit căreia „nici în anul 2023 bugetul Ministerul sănătății nu va ajunge la nivelul bugetului din anul 2019”.

Citește și: Reguli stricte! Ce măsuri se vor lua pe litoralul românesc

„#Guvernul_nu_am_bani lovește din plin în sănătatea cetățenilor români și nu respectă recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății privind testarea populației.

Deși se știa din decembrie 2019 că situația referitoare la pandemia COVID 19 va deveni extrem de gravă, Guvernul PNL a diminuat bugetul Ministerului sănătății pentru anul 2020 cu aproape 23% față de anul 2019.

Și pentru că premierul dezertor Cîțu ne-a spus clar că sănătatea cetățenilor români nu este o prioritate pentru PNL, nici proiecțiile pentru anii următori nu arată foarte bine. În gândirea PNL, nici în anul 2023 bugetul Ministerul sănătății nu va ajunge la nivelul bugetului din anul 2019 și va fi mult mai mic decât acesta.

Respectați recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății! Testați! Testați! Testați! Și iar testați!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Marius Budăi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.