Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul ministru al Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, poziție tranșantă în privința Stadionului `Arcul de Trimf`

Facebook
Bogdan Matei

Fostul ministru al sportului, senatorul Bogdan Matei, s-a arătat revoltat de situația în care se află legendarul stadion de la Arcul de Triumf.

Acesta a luat atitudine și a a criticat în termeni duri bugetul alocat bazei și dezinteresul actualilor guvernanți:

ARCUL DE TRIUMF ÎNSEAMNĂ  ISTORIE ȘI TRADITIE ÎN RUGBY!
MTS – INTERESE DE CASĂ sau DEZINTERES FAȚĂ DE SPORT !!!
“Prin bugetul de stat alocat ministerului se face referire la zece Complexuri Sportive Naționale , dar stadionul ‘’ Arcul de Triumf’’ nu este în cele zece , se înțelege astfel foarte clar lipsa de interes pentru sportul de performanță! Nu sunt bugetate posturi suplimentare , nu sunt bugetate cheltuieli de întretinere sau perfecționare personal. Remarc din bugetul de stat alocat MTS că pe cheltuieli de investitii în infrastructură avem alocate sume doar pentru constructia a zece magazii pentru depozitare unelte grădinarit in fiecare centru sportiv. Mentinerea ‘’Arcului de Triumf ’’ în patrimoniul MTS se face pentru un singur lucru , transmiterea acestuia pe bucăți către grupurile de interese din jurul alianței de guvernare!

Din buget reiese că se vor face investiții în incineratoare! Acum se pot înțelege investițiile ce vor fi cu dedicație”

Senatorul Bogdan Matei citează o parte din proiectul actualului Guvern. “Un exmplu de constructie bugetară la MTS …… ‘’In subordinea Ministerului Tineretului si Sportului isi desfasoara activitatea urmatoarele institutii publice finantate din venituri proprii si subventii acordate de la bugetul de stat: 1. Directii judetene pentru Sport si Tineret si a Municipiului Bucuresti – 42 unitati 2. Cluburi sportive – 48 unitati 3. Complexuri nationale sportive – 10 unitati 4. Case de Cultura ale Studentilor – 14 unitati 5. Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei 6. Institutul National de Cercetare pentru Sport 7. Centru National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor 8. Muzeul Sportului.
– efectuarea lucrarilor de reparatii capitale la bazele sportive si de tineret pentru hidroizolatii, instalatii, statii epurare si incineratoare, suprafete de joc, etc.; – consolidarea si modernizarea imobilelor aflate in administrare; – asigurarea de materiale si aparatura destinata pregatirii sportivilor la nivelul cerintelor olimpice si mondiale; – intretinerea si functionarea bazei’’
IATĂ O SCURTA VIZIUNE A CELOR CE DORESC SA FURE DIN PATRIMONIUL SPORTIV!”, conchide fostul ministru al sportului.

ARCUL DE TRIUMF = ISTORIE SI TRADITIE IN RUGBY! MTS – INTERESE DE CASĂ sau DEZINTERES FAȚĂ DE SPORT !!! Prin bugetul de...

Publicată de Bogdan Constantin Matei pe Luni, 1 martie 2021

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.