Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul ministru Cristian Diaconescu, propunere bizară pentru şcoli: Vacanţa mare să fie mutată în această perioadă

www.paginadepolitica.ro
Cristian Diaconescu

Cristian Diaconescu, candidat PMP pentru Senat în Bucureşti, vine cu o propunere neaşteptată pentru activitatea şcolilor în pandemie. Fostul ministru susţine că ar trebui ca elevii să intre în vacanţa mare până la sfârşitul anului, iar cursurile să fie continuate în timpul verii, când existe şanse ca pandemia să fie cel puţin parţial depăşită.

"Am primit semnale numeroase din partea profesorilor dar şi a părinţilor preocupaţi atât de sănătatea copiilor cât şi de calitatea actului educaţional.

Cei cu care am discutat, înţelegând situaţia complicată prin care trece societatea, au o propunere simplă adresată autorităţilor.

Mutarea în această perioadă a “vacanţei mari“ urmând ca recuperarea procesului de educaţie să se realizeze pe perioada verii.

Astfel, se va ieşi din perioada gripei sezoniere şi s-ar putea concretiza o serie de măsuri sanitare care astăzi sunt în lucru.

Ar fi în discuţie câteva săptămâni până la obişnuita vacanţă de iarnă.

La rugămintea celor cu care am comunicat, pun în dezbatere această temă", scrie Diaconescu pe Facebook.

Cristian Diaconescu a fost vicepreședinte al Senatului României, a fost ministru al justiției în guvernul Adrian Năstase (10 martie–28 decembrie 2004) și ministru de externe în guvernul Emil Boc 1 (2008–2009), din partea PSD. În data de 24 ianuarie 2012 a fost numit ministru de externe în guvernul Emil Boc 2, de această dată din partea UNPR. A fost ministru de externe în guvernul Mihai Răzvan Ungureanu. Cristian Diaconescu a devenit consilier al președintelui Traian Băsescu, din mai 2012, funcție deținută până la 30 aprilie 2014.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.