Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul ministru Violeta Alexandru: 'Nu m-am înscris în PNL să lucrez sub teroare'

stirileprotv.ro
Violeta Alexandru

Fostul ministru PNL al Muncii, deputatul Violeta Alexandru, condamnă faptul că liberalii sunt amenințați cu sancțiuni sau chiar cu excluderea din partid dacă se interpretează că pun în pericol carierea lui Florin Cîțu, după o decizie în acest sens a conducerii formațiunii.

„Nu mă poate obliga nimeni să nu fiu prezentă la serviciu, adică la Parlament, când este program oficial de lucru în plenul Parlamentului. Nu confundați prezența cu votarea moțiunii - unde am agreat că PNL nu votează împotriva PM Liberal (indiferent cum se numește). Am tot dreptul să consider că “decizia” de a mă amenința (în scris), în numele “salvării” lui Florin Cîțu - dacă particip la ședințele Parlamentului unde se citește (nu se votează) o moțiune - este nestatutară și chiar ușor pe lângă cadrul legal dar asta, sigur, ar putea fi mai bine analizată de cei cu experiență în partid. Nu există nici ca într-o zi să mă oblige să nu fiu prezentă, în altă zi să mă oblige să fiu”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Susținătoare a candidaturii lui Ludovic Orban la șefia PNL, ea spune că nu acceptă să lucreze sub teroare.

„Partidul Național Liberal nu este PSD. Sunt obișnuită cu democrația, cu discutarea deciziilor, nu cu teroarea, nu cu impunerea brutală. Mă voi consulta, în consecință, cu privire la ceea ce se întâmplă astăzi în Parlament. Cu gândul la imaginea Partidului Național Liberal de care trebuie să avem grijă. Altminteri - nu, nu mă tem de consecințe când știu că am dreptate. M-am înscris în PNL, pentru libertatea de a face politică corect și eficient. Nu ca să lucrez sub teroare.

Mă întreb dacă o să fiu sancționată considerându-se că circulând prin Parlament zilele acestea pun în pericol cariera politică a lui Florin. Din cum evoluează lucrurile, ajungi să stai cu stres că orice faci poate fi interpretat ca punând în pericol cariera politică a unui om. Pot să merg la Parlament să depun proiectul pe care l-am terminat recent, cel privind facilitarea accesului cetățenilor la adeverințele emise de societățile de arhivare pentru o stabilire corectă a cuantumului pensiei? Lucrez la el de câteva luni, am avut mai multe variante discutate cu toate părțile interesate ca să găsesc o soluție să sprijinim oamenii să intre în posesia adeverințelor și să primească pensia corectă.

Am văzut că mai nou scrie negru pe alb că vor exista consecințe pentru cine nu îl susține pe Florin Cîțu. Nu PNL, pe Florin Cîțu. Nu mai vorbim despre pericolul care planează asupra evoluției PNL ci vorbim acum de soarta unui singur om. Eu continui să mă gândesc la soarta PNL. Fără frică”, a adăugat fostul ministru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.