Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul portar Edwin van der Sar, dus de urgență la spital - A suferit o hemoragie cerebrală în vacanță

van der sar

Edwin van der Sar a suferit o hemoragie la creier și se află la terapie intensivă.

Fostul star al lui Manchester United, în vârstă de 52 de ani, se află în prezent în stare stabilă după ce a fost transportat de urgență la spital în timp ce se afla în vacanță pe o insulă din Croația, când a suferit o hemoragie cerebrală.

Ajax a dat publicității o declarație prin care a confirmat starea sa: "Vineri, Edwin van der Sar a suferit o hemoragie în jurul creierului. În prezent se află în spital, la secția de terapie intensivă, iar starea sa este stabilă. Odată ce vor exista informații mai concrete, va urma o actualizare. Toată lumea de la Ajax îi dorește lui Edwin o recuperare rapidă. Ne gândim la tine."

Fosta echipă a portarului, Fulham, a postat, de asemenea, un mesaj pe rețelele de socializare. Acesta sună astfel: "Toată lumea de la Fulham Football Club îi dorește lui Edwin o recuperare rapidă. Ne gândim la tine."

Manchester United a adăugat și ea: "Îți trimitem toată dragostea și puterea noastră, Edwin".

Ultima dată în conducerea clubului Ajax Amsterdam

Olandezul a câștigat Liga Campionilor atât cu Ajax, cât și cu Manchester United în perioada în care a jucat.

În timp ce se afla pe Old Trafford, el a pierdut și două finale europene, una dintre ele în ultimul său meci din istorie, împotriva Barcelonei, în 2011, înainte de a se retrage.

Van der Sar a lucrat cel mai recent la Ajax, un gigant din Eredivisie, dar a părăsit funcția după ce clubul a terminat pe locul trei în sezonul trecut.

După ce a renunțat la slujba sa, el a declarat: "După aproape unsprezece ani în conducerea echipei, am terminat. Am trăit lucruri minunate împreună, dar a fost și o perioadă incredibil de grea. Sunt foarte recunoscător pentru oamenii pe care i-am întâlnit și cu care am lucrat în timpul celei de-a doua cariere la Ajax, pentru ceea ce am realizat și prin ce am trecut împreună. Simt nevoia să iau distanță, să mă odihnesc și să fac alte lucruri. Nu mă simt bine să iau decizii cu privire la viitorul acestui club minunat în perioada următoare. De aceea am decis să demisionez".

Olandezul s-a căsătorit cu Annemarie Van Kesteren în mai 2006. Van der Sar are un fiu în vârstă de 25 de ani, Joe, care a jucat cel mai recent la Pittsburgh Panthers.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.