Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul prefect Cosmin Pribac va fi candidatul PRO România Arad pentru conducerea CJ anunță formațiunea

https://www.livearad.ro/
Cosmin Pribac

Candidatul PRO România pentru preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Arad va fi fostul prefect Cosmin Pribac, a anunţat, luni, conducerea filialei, potrivit Agerpres.

"PRO România şi-a propus să vină în faţa cetăţenilor cu cei mai buni candidaţi, cu oameni cu experienţă în administraţie, cu oameni care ştiu cum trebuie făcute lucrurile, cu oameni care înţeleg nevoile reale ale arădenilor. Cosmin Pribac este unul dintre aceşti oameni şi a dovedit-o în anii în care s-a pus în slujba arădenilor, la Prefectură.

Citește și: Șefii Grupului Naval Sulina, cei datori să supravegheze ce intră din Marea Neagră, SCAPĂ 'basma curată' în dosarul drogurilor pierdute în larg

Nu am nici cea mai mică urmă de îndoială că acesta, având alături echipa PRO România, va şti ce să facă la Consiliul Judeţean Arad şi cum să pună lucrurile în mişcare în direcţia în care arădenii au nevoie", a declarat preşedintele filialei judeţene a PRO România, Flavius Măduţa.

Cosmin Pribac s-a angajat în Prefectura Arad în 2007, iar în 2012, în timpul Guvernului condus de Victor Ponta, a fost numit prefect. El a fost schimbat din funcţie în iulie 2017, după cinci ani.

În 27 iulie, PRO România şi-a anunţat şi candidatul pentru Primăria Arad, acesta fiind Marin Lupaş, consilier local municipal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.