Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul preşedinte al clubului Sporting Lisabona, arestat pentru că organizat agresarea jucătorilor de către fani la antrenament, a fost eliberat pe cauțiune

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Doumbia Sporting Lisabona

Bruno de Carvalho, fost preşedinte al clubului Sporting Lisabona, suspectat că organizat agresarea jucătorilor de către fani la antrenament, în luna mai, a fost eliberat pe cauţiune, după patru zile petrecute în arest, relatează AFP.

Judecătorul de instrucţie care l-a audiat pe Carvalho a considerat că nu există indicii suficient de convingătoare pentru ca fostul conducător să fie plasat în detenţie provizorie, însă a stabilit o cauţiune de 70.000 de euro şi control judiciar pentru Carvalho.

Nuno Mendes, lider al principalului grup de suporteri ai echipei Sporting, care era şi el reţinut de duminică, a fost eliberat în aceleaşi condiţii ca Bruno de Carvalho.

“Există indicii clare şi fondate că Nuno Mendes şi Bruno de Carvalho au jucat un rol important în atacul din 15 mai”, consideră însă procurorii care au anchetat cazul, conform publicaţiei Sabado.

La 15 mai, mai mulţi suporteri cu cagule pe cap au intrat la centrul de antrenament al echipei Sporting Lisabona şi i-au agresat pe jucători şi staful tehnic, care se aflau la şedinţa de pregătire. După acest incident, mai mulţi jucători şi antrenorul Jorge Jesus şi-au reziliat contractele cu gruparea portugheză. Ulterior, unii dintre ei au revenit la Sporting.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.