Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul preşedinte al CS U Craiova, Pavel Badea, a vorbit despre parcursul lui Florin Gardoș: 'Din nefericire nu a confirmat'

Fanatik
Florin Gardoș

Florin Gardoş (30 de ani) a fost împrumutat de cei de la U Craiova la Poli Iaşi până la finalul acestui sezon, astfel că, din vară, fundaşul va reveni la echipa de pe ”Ion Oblemenco”, informează Mediafax.

Citește și: Dezastru pentru Liverpool în meciul cu Barcelona: doi dintre cei mai importanți atacanți nu vor juca pentru că sunt accidentați

Fostul preşedinte al CS U Craiova, Pavel Badea, nu crede că fostul campion al României poate aduce un plus în defensivă pentru echipa din Bănie. Acesta a fost încântat în momentul în care Gardoş a fost transferat de olteni, dar şi-a schimbat părerea după un sezon:

„Eu nu cred că este un jucător pe specificul Craiovei. Eu am avut mare, mare încredere când a fost adus, din nefericire nu a confirmat. Eu nu cred că poate să ajute echipa”, a spus Pavel Badea, la ProSport Live, despre jucătorul venit gratis în Bănie, de la Southampton.

Florin Gardoş a strâns 497 de minute în tricoul celor de la U Craiova, în acest sezon. Fundaşul nu avea o relaţie foarte bună cu antrenorul de atunci al oltenilor, Devis Mangia. Italianul îl anunţase pe acesta că nu intră în vederile lui pentru restul sezonului. "Florin Gardoş în acest moment este out. Este o alegere tehnică, mă bazez pe alţi jucători. Nu m-am certat cu Gardoş, repet, este out din raţiuni tehnice. În acest moment joacă Donkor şi Kelic. Iar pe banca de rezerve este Tiago Ferreira. Dar Gardoş face parte în continuare din lotul nostru, normal", a spus Mangia în cadrul unei conferinţe de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.