Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul președinte al Egiptului Hosni Mubarak a murit într-un spital din Cairo

myjourneytojesus.wordpress.com
lumanare

Fostul președinte al Egiptului Hosni Mubarak, înlăturat de armată în anul 2011, a murit într-un spital din Cairo, la vârsta de 91 de ani, anunță BBC, potrivit Mediafax.

Televiziunea de stat a relatat, marți, că acesta a murit la câteva săptămâni după ce a suferit o intervenție chirurgicală.

ALERTĂ - Tot ce se știa despre coronavirus a fost dat peste cap: primul caz de transmitere a virusului mortal după ce 'purtătorul' nu a prezentat niciun simptom

Mubarak a fost președinte din 1981 până în 2011, timp de trei decenii, până la revolte populare în Egipt care au dus apoi la mișcări de protest în mai multe țări din Orientul Mijlociu și Africa de Nord, cunoscute și ca Primăvara Arabă. Acesta s-a născut într-un sat din Nile Delta în anul 1928.

Fostul președinte și cei doi fii ai săi au fost condamnați la trei ani de închisoare și plata a milioane de dolari în amenzi pentru delapidarea fondurilor de stat, conform Deutsche Welle. Mubarak a executat mare parte din detenție în spital și a fost în cele din urmă eliberat în 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.