Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a felicitat pe Aleksandar Vucic și Viktor Orban, pentru câștigarea alegerilor: Sunt patrioți adevărați

stiri.md
Igor Dodon

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de felicitare pentru Aleksandar Vučić și Viktor Orbán, care au câștigat alegerile din Serbia și, respectiv, Ungaria.

Mesajul a fost publicat pe pagina de Facebook a ex-președintelui Igor Dodon, transmite Știri.md.

"Cu un deosebit respect adresez felicitări domnilor Aleksandar Vučić și Viktor Orbán – doi remarcabili politicieni europeni, care în acest weekend au câștigat alegerile din Serbia și din Ungaria.

Aleksandar Vučić și Viktor Orbán sunt patrioți adevărați, care promovează o politică consecventă de apărare și promovare a intereselor naționale ale statelor și popoarelor sale, dovadă fiind susținerea de care se bucură în rândul cetățenilor săi.

Le doresc din tot sufletul domnului Vučić și domnului Orbán succese în continuare, iar cetățenilor Serbiei și Ungariei – bunăstare și prosperitate", menționează Dodon.

Reamintim că președintele sârb în exercițiu, Aleksandar Vučić, a revendicat duminică o victorie zdrobitoare la prezidențiale, prelungind un deceniu de stăpânire asupra țării din Balcani.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, obține al patrulea mandat consecutiv după alegerile legislative de duminică. Mai mult, în ciuda așteptărilor optimiste ale opoziției, Viktor Orban și-a asigurat chiar o majoritate absolută, de două treimi, în Parlamentul de la Budapesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.