Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul președinte CCR Augustin Zegrean spune că nu e discriminare interzicerea accesului nevaccinaților la unele activități

B1.ro
augustin zegrean

Fost președinte al Curții Constituționale, Augustin Zegrean a declarat, la Antena 3, că decizia Guvernului de a permite doar vaccinaților să intre la cinema, restaurant, spectacole, terase și săli de sport în localitățile în care rata infecției este ridicată, nu reprezintă o discriminare.

„Se vorbeste mereu despre faptul ca cei nevaccinati sunt discriminati. Nu se poate sustine cu argumente, pentru ca discriminare este numai cand intre persoane aflate in aceeasi situatie se intampla o separare. Persoanele in aceeasi situatie trebuie tratate egal, or o persoana vaccinata si una nevaccinata nu sunt in aceeasi situatie. Statul e obligat sa asigure sanatatea populatiei, sa combata raspandirea bolilor, statul e obligat sa isi faca datoria”, a declarat Zegrean.

Hotărârea de Guvern adoptată sâmbătă, cu noile măsuri de gestionare a pandemiei de COVID-19 la nivel național, a fost publicată în Monitorul Oficial.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.