Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul prezentator al Good Morning Britain: Trump ar plăti 100.000 de lire sterline ca să n-o mai audă pe Theresa May vorbind

smartradio.ro
Theresa May Donald Trump

Fostul prezentator al emisiunii Good Morning Britain, Piers Morgan, susține că Donald Trump ar plăti 100.000 de lire sterline ca să n-o mai audă pe Theresa May vorbind. Asta după ce a aflat că fostul premier primește aproximativ aceeași sumă pentru a ține discursuri.

„A izbucnit într-un râs batjocoritor și a spus: ‘Glumești? Aș plăti 100.000 de lire numai să n-o mai aud vorbind'”, povestește Morgan despre fostul președinte.

„Sunt singurul care a rămas șocat să audă că May a câștigat mai bine de 1 milion de lire ținând discursuri, după ce a părăsit funcția de premier?”, continuă Morgan. „Am avut la un moment dat o discuție de 20 de minute cu ea, conversație care a fost atât de fascinantă încât până am ajuns acasă am uitat tot ce am vorbit”.

Relația lui Trump cu Theresa May a intrat în atenția publică de câteva ori și a variat de la călduroase strângeri de mână până la momentul în care președintele american nu a menționat-o când a alcătuit o listă de lideri mondiali de nota 10.

La scurt timp după învestirea în funcția a lui Donald Trump, cei doi au fost fotografiați ținându-se de mână în timp ce se plimbau pe veranda Casei Albe.

La începutul anului, May a declarat că „niciodată nu știi la ce să te aștepți de la domnul Trump”.

„În privința lui Donald Trump – n-am știut niciodată la ce să mă aștept – de la a-mi oferi, uneori la propriu, o mână prietenoasă, până la a-l auzi că pune la îndoială principiile fundamentale al alianței transatlantice”, a spus ea pentru Daily Mail.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.