Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul primar din Snagov, scrisoare DRAMATICĂ trimisă către judecătorii ÎCCJ: 'Vreau să știu, înainte să plec într-o lume mai bună, de ce m-ați condamnat'

apostol mușat

Scrisoare cutremuratoare adresata de fostul primar din Snagov Apostol Musat judecatorilor Ionut Matei, Florentina Dragomir si Alina Ioana Ilie de la ICCJ, care l-au condamnat la 4 ani inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu in dosarul “Ferma Baneasa”, caz in care a fost condamnat si avocatul Robert Rosu. Bolnav de cancer in faza terminala, Apostol Musat le cere celor trei judecatori sa motiveze decizia de condamnare, astfel incat sa stie motivele pentru care l-au condamnat.

In scrisoarea pe care Lumea Justitiei a publicat-o in exclusivitate, fostul primar al comunei Snagov aminteste ca a fost condamnat pentru ca a respectat legea si a pus in aplicare doua hotarari judecatoresti definitive si irevocabile. In acest sens, Apostol Musat arata ca desi condamnarea sa a fost dispusa in 17 decembrie 2020, nici pana in prezent decizia nu a fost motivata de judecatorii ICCJ, desi au trecut 105 zile de la pronuntare. Apostol Musat tine sa precizeze insa ca nu doreste clementa, ci doar ca judecatorii care l-au condamnat sa respecte legea.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Iata scrisoarea fostului primar Apostol Musat catre judecatorii ICCJ Ionut Matei, Florentina Dragomir si Alina Ioana Ilie:

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.