Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul procuror Negulescu anunță că îl dă în judecată pe fostul premier Victor Ponta care a afirmat la un post tv că `ne batem la el pe stradă`

Inquam Photos/Octav Ganea
Mircea Negulescu

Fostul procuror Mircea Negulescu anunță că îl va da în judecată pe fostul premier al României, Victor Ponta, pe Victor Ciutacu și pe realizatorul unei emisiuni de la postul România Tv unde fostul demnitar l-a numit pe ex-magistrat „nemernic”, „interlop” și a afirmat că „ne batem la el pe stradă acolo”.

Concret, fostul premier a fost invitat la emisiunea de duminică seară a România Tv unde a făcut o serie de afirmații cu potențial defăimător la adresa fostului magistrat Mircea Negulescu.

La rândul său, Negulescu i-a transmis o serie de mesaje pe un serviciu online de mesagerie contrând fără remarci jignitoare cele afirmate la televizor de fostul premier.

Povestea lui Ponta...

„N-am vrut sa prezint niciodată informații personale. Cumnatul meu a fost un om discret, nu a facut politica. El a fost adus in fata publicului de Onea si Portocala, care l-au arestat in 2015 ca sa îmi dau eu demisia. Nu au reusit, dar mi-au făcut si mie apoi.

In acești noua ani, el nu a fost niciodată un om care a calcat legea. A fost o victima, si a mea, ca nu era arestat daca nu era cumnatul meu, dar si a infractorilor ăstora care l-au nenorocit si sunt plătiți din bani publici si se duc la cârciumi si rad de noi toți, nu numai de Ponta.

In noua ani de zile nimeni nu s-a interesat de ce a fost arestat omul asta, daca a făcut ceva ilegal. Toți știm ca Uncheselu si Onea si Portocala au lucrat pentru Kovesi, dar nu putem sa zicem nimic de Kovesi, ca lucrează la Bruxelles.

Voi depune plângere împotriva statului roman pentru ce mi-au făcut mie. Dar tot am o reținere, ca tot de la noi o sa iau despagubiri, nu de la nemernicii si ticăloși care au comis abuzuri. Pai eu nu de la romani vreau.

In anul 2023, statul a plătit 18 milioane despăgubiri, iar pe ei i-a luat Kovesi sa ii protejeze si sunt plătiți cu zeci de mii de euro.

Si toti închid ochii, ca nu putem sa zicem de Kovesi, ca vin aia de la Bruxelles si ne dau peste mana. Daca ne e frica, nu o sa se rezolve niciodata, toata lumea ridica din umeri, descurca-te singur daca te arestează Portocala sau da cu masina peste tine. Omul lovit de Macovei a primit vreun leu de la Macovei?”, a declarat Ponta la România TV duminică seară.

La acest afirmații Negulescu i-a scris lui Victor Ponta și l-a contrat îndemnând-ul să prezinte integral mesajele primite de premier de la el.

„Ne batem la el pe stradă„

”Uite, mi-a trimis Portocala mesaj: ”Domnule Ponta, te voi actiona in judecata, eu nu sunt infractor si nici nemernic.”. Ba da, esti un infractor si un nemernic si abia astept sa te vad in fata instantei. Vreau sa se termine treaba asta cu tine in puscarie. Acest infractor, daca nu a patit nimic, prinde tupeu. Uite, ma ameninta.

Abia astept sa ne vedem in instanta. Bine, daca vrea, ne vedem si la el, la Ploiesti, ca el e interlop. Eu am fost crescut la Gara de Nord, dar pe mine m-au invatat parintii, am umblat prin lume, dar daca vrea, vin si la el la Ploiesti, ne batem la el pe strada.”, a spus Ponta.

Ex-magistratul contraatacă

Întrebat cum comentează afirmațiile exprimate în direct de fostul premier Mircea Negulescu a declarat că îi va acționa în judecată pe fostul demnitar, pe producătorul emisiunii, pe Victor Ciutacu și postul România Tv.

Acesta afirmă că nu a efectuat acte de urmărire penală în vreun dosar penal față de Iulian Herțanu, cumnatul fostului premier Ponta.

Fostul magistrat spune că i-a explicat în mesaje aceste aspecte în direct fostului premier dar acesta nu a mai prezentat opiniei publice și restul discuției avute pe mesageria online.

Negulescu spune că Victor Ponta „face afirmații defăimătoare si denigratoare aducând-mi atingere demnității”, acesta fiind motivul pentru care îl va acționa în instanța civilă pe fostul premier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.