Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul rege al Spania, operat de urgență la inimă

El País
Juan Carlos I

Fostul rege al Spaniei Juan Carlos, în vârstă de 81 de ani, a fost operat pe inimă sâmbătă, potrivit El Pais, scrie news.ro.

Intervenţia, care era programată din iunie, s-a încheiat la ora 15.00.

Regele Felipe VI şi regina Sofía au sosit la spitalul Quirónsalud din Pozuelo de Alarcón (Madrid), unde a avut loc intervenţia, dimineaţă.

Procurorii au găsit poze în ipostaze sexuale cu o fetiță de 9 ani la un bărbat din Neamţ: suspectul a fost arestat preventiv

"Nu pare a fi un caz grav (...): l-am programat în iunie pentru sfârşitul lui august şi a dus o viaţă normală" de atunci, a spus un purtător de cuvânt al Palatului regal. Cauzele exacte ale operaţiei nu au fost precizate.

Lucía Alonso, directoarea spitalului din Madrid, este aşteptată să ofere mai multe detalii despre starea de sănătate a fostului rege, pronosticul său şi detalii privind operaţia de by-pass.

Juan Carlos I, în vârstă de 81 de ani, care a domnit 38 de ani (1975-2014), s-a retras în iunie, anul trecut, din viaţa publică, la cinci ani după ce a abdicat în favoarea fiului său Felipe. El a continuat să apară în public vara aceasta, asistând la Madrid la coride sau participând în Finlanda la o competiţie de navigaţie, două dintre pasiunile sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.