Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul secretar de stat, Cătălin Boboc, respinge acuzațiile: Iată avizul tehic de racordare la rețeaua de energie electrică! (FOTO)

catalin boboc

Fostul secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Cătălin Boboc, susține, că informațiile apărute în presă sunt false. „Nu este vorba de niciun furt”, susține Boboc, atașând avizul tehic de racordare la rețeaua de energie electrică.

Un fost secretar de stat, acuzat că este branșat ilegal la rețeaua electrică/ Replică: Am toate documentele care pot dovedi contrariul

Fost secretar de stat, acuzat că s-a branșat ilegal la curent / PSD cere clarificări de la PNL: 'Un astfel de caz poate afecta serios credibilitatea coaliţiei'

„Vreau să fac o precizare cu privire la presupuse acuzații care mi se aduc astăzi, în presă, cel mai probabil pe seama unei rivalități politice. Acuzațiile sunt false, nu este vorba de niciun furt!
Menționez că la imobilul de pe strada menționată, la care locuiește mama mea, am documente care pot dovedi asta și pe care le și atașez. Mai exact, iată avizul tehic de racordare la rețeaua de energie electrică!”, scrie Boboc pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.