Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul șef al BCCOA Brașov aruncă bomba: Afacere cu iz penal în tranzacționarea unui hotel de la Poalele Tâmpei

O afacere extrem de dubioasă a fost demascată de fostul șef al BCCOA Brașov, comisarul-șef Gabriel Florescu, pe pagina personală de Facebook. Este vorba despre un hotel construit de Cristina Kasper în Coresi și pe care aceasta intenționează să-l dea în administrare lui Daniel Popescu, patronul hotelului Kronwell de la Gară, potrivit brasovstiri.ro.

Afacerea nu arată deloc bine, pentru că Daniel Popescu ar urma să plătească hotelul din administrarea acestuia. O afacere incredibil de avantajoasă la care oricine ar visa.

Citește și: Ministrul Finanțelor, chemat la audieri! Pentru ce trebuie să dea explicații

Atât de avantajoasă încât gurile rele spun că ar fi vorba despre "un dar de recunoștință" față de acest Daniel Popescu, care deja administrează hotelul Kronwell, care potrivit acelorași guri rele ar aparține de fapt lui George Scripcaru și Elenei Udrea. Se naște atunci fireasca întrebare, acest dar mascat este pentru Daniel Popescu sau pentru unul dintre cei a căror afaceri le administrează acesta.

Indiferent de beneficiarul aceste afaceri, treaba este cam încurcată și deloc legală, pentru că, potrivit Legii 31/1990, articolul 272 interzice folosirea activelor societății de către administrator în folos propriu sau în folosul unei alte persoane. O afacere ciudată în orice caz și care ridică multe semne de întrebare, dacă așa stau lucrurile.

Citește și: Exclusiv! Ludovic Orban dă cărțile pe față! Cine va candida din partea PNL-ului?

"De la lume adunate...Vorbeam cu cineva despre faptul că dna Kasper a construit un hotel in zona Coresi și intenționează să-l dea sub administrare d-lui Popescu patron al hotelului Kronwell. Acesta l-ar cumpăra cu sumele încasate chiar din administrarea hotelului. Dacă este adevărat, as dori și eu (și cred că nu numai eu) să primesc o asemenea ofertă. Mă întreb chiar atât de competent o fi dl Popescu încât să cumpere hotelul doar cu banii din administrarea lui ?! Dacă acest lucru este adevărat, atunci va propun dragi prieteni sa vedem ce condiții trebuiesc îndeplinite pentru o asemenea oportunitate", a scris Gabriel Florescu pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.