Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finul familiei Cherecheș, fost șef al Poliției din Maramureș a fost prins beat la volan. Se deplasa haotic

SEF POLITIE - ALCOOLTEST

Fostul șef al Poliției din Maramureș s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan. Colonelul Vasile Mureșan a fost prins în a doua seară de Crăciun, după ce un apel la 112 anunța că mașina în care acesta se afla, se deplasa haotic pe un Drum Județean din Baia Sprie.

Se pare că bărbatul, în vârstă de 62 de ani, circula haotic pe DJ184, prin Baia Sprie, județul Maramureș, când un alt participant la trafic a sunat la 112 și a anunțat acest incident.

Polițiștii din Baia Sprie au mers în căutarea respectivului autoturism și l-au găsit pe o stradă din oraș. La volanul mașinii se afla chiar fostul șef al Poliției din Maramureș, Colonelul în rezervă, Vasile Mureșan.

De altfel, acesta a condus o bună perioadă de timp și Serviciul Secret al Poliției din Maramureș, dar și Serviciul de Filaj din cadrul aceleiași instituții.

Bărbatul este și finul familiei Cherecheș.

Acum pe numele lui, polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Etilotestul a indicat 0,62 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. El a fost dis la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.