Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul selecționer la Austriei a preluat FC Basel

fotbal drepturi tv minge

Marcel Koller, fost selecţioner al Austriei, a fost numit la conducerea tehnică a echipei FC Basel, semnând un contract pe doi ani cu gruparea elveţiană, ce ar putea evolua cu FC Viitorul în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, conform news,ro.

În vârstă de 57 de ani, Koller a fost selecţionerul Austriei, între 2011 şi 2017. Fost jucător la Grasshoppers Zurich, el a mai antrenat echipele FC Wil, St. Gallen, FC Koln, VfL Bochum, dar şi formaţia la care şi-a petrecut întreaga carieră de fotbalist.

Koller îl înlocuieşte la Basel pe Alexander Frei, tehnician care a asigurat interimatul după ce Raphael Wicky a fost dat afară, la 26 iulie, din cauza rezultatelor slabe.

Miercuri, vicecampioana Elveţiei a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor, după înfrângerea suferită, pe teren propriu, cu 3-0, în faţa formaţiei antrenate de Răzvan Lucescu, Paok Salonic. Basel pieduse şi primul tur, cu 1-2, şi va evolua în turul al treilea preliminar al Ligii Europa. Wicky a fost demis după meciul din Grecia.

FC Viitorul ar putea întâlni noua echipă a lui Koller, dacă va trece de olandezii de la Vitesse Arnhem. În tur, la Ovidiu, a fost egalitate, 2-2. Returul este joi, de la ora 21.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.