Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul selecţioner Robert Moreno, actualul tehnician al echipei AS Monaco, recunoaşte că şi-ar dori să antreneze în Spania

www.theapricity.com
Robert Moreno

Fostul selecţioner spaniol Robert Moreno, actualul tehnician al echipei de fotbal AS Monaco, a asigurat că este concentrat pe munca sa la clubul monegasc, dar a recunoscut că şi-ar dori să antreneze în Spania, informează agenţia EFE.

"Acum sunt foarte concentrat pe Monaco, dar aş minţi dacă aş spune că nu vreau să antrenez în Spania", a spus Robert Moreno pentru Televiziunea spaniolă, potrivit agerpres.ro.

Citește și: S-ar pregăti un adevărat cutremur: Klaus Iohannis ar urma să-l debarce pe Ludovic Orban! O nouă femeie va fi premier? .

Antrenorul spaniol, care a preluat banca tehnică a echipei monegasce în luna ianuarie, înlocuindu-l pe portughezul Leonardo Jardim, aşteaptă viitorul fotbalului în izolare într-o localitate italiană aflată la graniţa cu Franţa.

După ce Ligue 1 a fost suspendată definitiv în acest sezon, marţea trecută, tehnicianul spaniol a afirmat că şi-ar fi dorit să poată termina actualul sezon.

Citește și: Scandalos! Un cunoscut medic acuză abuzuri ale Poliției! ‘Umilință și lipsă de politețe la adresa seniorilor’

"Premierul francez a anunţat că sezonul profesionist se încheie. Apoi au fost câteva informaţii împotrivă ale ministrului Sporturilor. Apoi a intervenit preşedintele Federaţiei franceze şi s-a încheiat sezonul. Dar noi ceilalţi ne-am fi dorit să jucăm şi să terminăm competiţia", a adăugat Robert Moreno.

AS Monaco ocupa locul 9 în clasament la momentul întreruperii campionatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.