Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul solist al trupei Sex Pistols, John Lydon, vrea să reprezinte Irlanda la Eurovision 2023

Eurovision Song Contest
eurovision 2023

Fostul solist al trupei Sex Pistols, John Lydon, cunoscut sub numele de scenă Johnny Rotten, se află în cursă pentru a reprezenta Irlanda la ediţia din 2023 a concursului Eurovision, a anunţat luni postul irlandez RTE, relatează AFP şi Reuters.

Actuala trupă a cântăreţului, Public Image Ltd, se numără printre cei şase concurenţi care se luptă pentru a reprezenta Irlanda la concursul de muzică care se va desfăşura în luna mai la Liverpool, în nordul Angliei.

Trupa Public Image Ltd, fondată după destrămarea Sex Pistols în 1978, va participa la preselecţiile pentru Eurovision în cadrul unei emisiuni televizate în luna februarie alături de alţi candidaţi, printre care şi grupul irlandez Wild Youth, potrivit Agerpres.

John Lyndon, în vârstă de 66 de ani, s-a născut la Londra din părinţi irlandezi.

Public Image Ltd a anunţat că va participa la preselecţii cu o melodie scrisă de John Lyndon, un omagiu emoţionant adus soţiei sale Nora, care suferă de Alzheimer.

Eurovision are loc anul acesta la Liverpool. Anul trecut, Ucraina a câştigat concursul înaintea Regatului Unit. Dacă în mod obişnuit ţara câştigătoare găzduieşte ediţia de anul următor, organizatorii au considerat că Ucraina nu va putea face acest lucru din cauza îngrijorărilor legate de securitate şi, prin urmare, au decis să organizeze evenimentul în Marea Britanie.

Finala concursului Eurovision va avea loc pe 13 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.