Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul soţ al unui fotomodel celebru s suspect de CRIMĂ: Femeia a murit înecată

One Country
bittencourt

Jorge Sestini, soțul fotomodelului brazilian Caroline Bittencourt, a fost pus sub acuzare pentru omor prin imprudență în cazul morții partenerei sale prin înec, relatează People, potrivit mediafax.

Autoritățile din municipiul São Sebastião au făcut anunțul luni. Polițiștii au decis că Sestini se face vinovat de moartea lui Bittencourt deoarece a ignorat avertismentele de vreme rea și a decis să plece, împreună cu soția sa, într-o călătorie spre arhipelagul Ilhabela, într-o barcă cu pânze.

Citește și: Un fost ofițer SRI aruncă-n aer propunerea interimară la Justiție a Vioricăi Dăncilă: ‘Ne-am tâmpit de tot?’

Principalul investigator al cazului, Vanderley Pagliarini, a spus că Sestini a avut un comportament neglijent. El afirmă că bărbatul nu a ținut cont de condițiile de vreme nefavorabilă și nu a oferit vestă de salvare victimei, fapt ce dovedește imprudența acțiunilor sale.

Operatorul maritim Leonardo Oliveira a confirmat afirmațiile poliției. El a susținut că l-a avertizat de mai multe ori pe Sestini în legătură cu condițiile proaste de navigare. Pe 26 aprilie, Oliveira i-a spus cuplului să fie precauți înainte de plecare, deoarece "un vânt care venea din nord-vest" era menționat în previziunile meteo. O altă avertizare, mai urgentă, a fost emisă pe 28 aprilie, ziua în care Sestini și Bitterncourt au plecat în larg.

Citește și: Victoria de senzație a Simonei Halep! Câți bani a câștigat pentru calificarea în sferturi la Madrid

Oliveira susține că încercat să îi contacteze pe cei doi la 15 minute după ce fotomodelul a ajuns în apă.

Vanderley Pagliarini a declarat că poliția din Sao Paulo l-au pus sub acuzare pe Jorge Sestini și că așteaptă ca acesta să se prezinte la secția de poliție. Dacă va fi găsit vinovat, Sestini va servi o pedeapsă cu închisoarea între unul și trei ani.

Citește și: Detalii mai puțin știute! Cu ce se ocupă fiica miliardarului Ion Țiriac

Caroline Bittencourt a murit pe 28 aprilie, la vârsta de 37 de ani. Inițial, s-a crezut că eforturile modelului de a-și salva câinii au jucat un rol în moartea acesteia.. Însă, ulterior, un comunicat al familiior Bittencourt și Sestini - postat pe Instagram de Isabelle, fiica lui Caroline - a afirmat că vânturile puternice le-au aruncat pe cele două animale și pe fotomodel în apă în același timp. Rudele celor doi au lăudat intervenția imediată a lui Jorge Sestini, care a sărit în ajutorul soției sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.