Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul tenismen ucrainean Serhii Stahoviskii i-a dat replica lui Rafael Nadal: E drept ca ucrainenii să moară?

BBC
Bucha crime masacru Ucraina

Fostul tenismen ucrainean Serhii Stahoviskii i-a dat replica lui Rafael Nadal, care a considerat nedreaptă excluderea jucătorilor ruşi şi belaruşi de la Wimbledon, conform news.ro.

"Rafael Nadal, am concurat împreună... am jucat unul împotriva celuilalt în turnee. Spune-mi te rog dacă este drept ca jucătorii ucraineni să nu se poată întoarce acasă? Copiii ucraineni nu pot practica tenisul, e drept? E drept ca ucrainenii să moară?", a postat Stahovskii, pe Twitter.

Spaniolul Rafael Nadal, locul 4 ATP, nu susţine excluderea jucătorilor din Rusia şi Belarus.

"Cred că este foarte nedrept faţă de colegii mei ruşi. Nu este vina lor pentru se întâmplă în acest moment cu războiul. Cele 2.000 de puncte sunt foarte importante şi trebuie să mergem la aceste turnee de grand slam. Aşa că va trebui să vedem măsurile pe care le vom lua. Ceea ce se întâmplă în jocul nostru nu are nicio importanţă când vedem atât de mulţi oameni murind şi suferind şi când vedem situaţia rea pe care o au în Ucraina", a declarat Nadal, care face parte din Consiliul jucătorilor din cadrul ATP.

Jucătorii din cele două ţări nu pot participa la ediţia din acest an a grand slam-ului londonez din cauza invaziei Rusiei în Ucraina. De asemenea, All England Lawn Tennis Club (AELTC) şi federaţia engleză (LTA) le-au interzis jucătorilor ruşi şi belaruşi să participe la toate celelalte turnee pe iarbă din Marea Britanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.