Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul vicecampion olimpic Eric Wainaina, trimis în justiţie în Japonia pentru lovire

dosare

Fostul atlet kenyan Eric Wainaina, dublu medaliat olimpic la maraton, a fost trimis în judecată în Japonia, joi, pentru presupusa lovire a unei femei, la Tokyo, în martie, a anunţat poliţia niponă, citată de agenţia Kyodo, potrivit Agerpres.

Wainaina, în vârstă de 50 de ani, care a cucerit medalia de bronz la JO de la Atlanta în 1996 şi pe cea de argint la JO de la Sydney în 2000, este suspectat că a lovit femeia, care are sub 20 de ani, şi un lucrător al staţiei de tren Komazawa-daigaku, în jurul orei 10 seara, pe 27 martie, provocând uşoara rănire a bărbatului, a precizat poliţia.

Fostul atlet a recunoscut acuzaţiile şi a declarat că nu şi aminteşte unele lucruri, deoarece era prea beat, însă crede că aşa s-au petrecut lucrurile. El şi-a cerut scuze victimelor sale.

Wainaina şi femeia s-au luat la ceartă în tren din cauza folosirii unui smartphone şi au coborât în staţie. Kenyanul este acuzat că a plesnit-o când a încercat să-l împiedice să plece, lovindu-l apoi şi pe lucrătorul feroviar care a intervenit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.