Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbal - CM 2018: Întârzieri de circa o lună la construcția stadionului din orașul Samara

cupa mondiala

Construcția stadionului din orașul rus Samara, pe care vor avea loc meciuri de fotbal de la Cupa Mondială 2018, înregistrează întârzieri de circa o lună, a anunțat miercuri compania ce se ocupă de acest proiect, adăugând că întârzierile vor fi recuperate, scrie Reuters. Noua arenă, cu o capacitate de 45.000 de locuri, este unul din cele 12 stadioane ale turneului final din vara anului viitor, conform Agerpres.

"Noi am calculat că suntem în urmă cu aproximativ 30 de zile", a declarat Serghei Ponomariov, unul din șefii firmei de construcții PSO Kazan. Ponomariov a spus că toate lucrările importante la stadion vor fi gata până la sfârșitul anului, acesta fiind termenul limită pentru încheierea lucrărilor. Miercuri, în zona stadionului se remarca prezența macaralelor, iar gazonul încă nu a fost instalat, spre deosebire de alte arene construite pentru Mondial.

Guvernatorul regiunii Samara, Nikolai Merkușkin, a afirmat că de vină pentru întârzieri este vremea nefavorabilă, inclusiv ploile abundente din primăvară. "În septembrie vom fi pe drumul cel bun", a spus el. Vicepremierul Vitali Mutko a afirmat luna trecută că nu există "nicio îndoială" că arena va fi gata până la sfârșitul anului. Samara Arena va găzdui patru meciuri din faza grupelor, unul din optimi de finală și un sfert de finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.