Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbal - Michel Bastos a fost condamnat la două luni de închisoare cu suspendare

Fotbalistul brazilian Michel Bastos a fost condamnat, luni, la 2 luni de închisoare cu suspendare, fiind găsit vinovat de evaziune fiscală, după ce și-a vândut vechea vilă din Franța unor persoane suspectate de trafic de droguri, susține publicația France Football, citând surse judiciare.

Acuzat pentru fraudă fiscală și spălare de bani în decembrie 2019, Michel Bastos a apărut la jumătatea lunii decembrie 2020 în fața magistraților francezi din Lyon, într-un proces desfășurat cu ușile
închise.

Bastos a pledat vinovat și a primit o pedeapsă de două luni cu suspendare și pus să plătească o amendă de 30.000 de euro.

În același caz, agentul său, Emmanuel de Kerchove, de asemenea urmărit penal, a primit aceeași sancțiune și o amendă de 5.000 de euro.

În acest caz, anchetatorii poliției judiciare din Lyon au arestat, în octombrie 2018, trei suspecți și au confiscat 36 kg de cocaină. În timpul investigațiilor, aceștia au stabilit că fostul număr 11 al lui
Olympique Lyon, transferat în 2014 către Schalke 04 și apoi la AS Roma, și-a vândut vila, estimată la aproape 900.000 de euro, la prețul de 420.000 de euro, plus o sumă de 160.000 de euro, neînregistrată în acte, dată în numerar agentului său de unul dintre cei trei suspecți.

Întrebați luni despre soarta procesului de către jurnaliștii de la France Footbal, avocatul lui Michel Bastos și agentul său, Me Sahand Saber, au refuzat să dea detalii.

Michel Bastos, în vârstă de 37 de ani, activează din 2017 la clubul Palmeiras.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.