Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbal: O pictură murală de 20 m cu un Messi zâmbitor îi urează bun venit la Miami

messi

O pictură murală gigantică cu chipul lui Leo Messi îi va ura bun venit la Miami fotbalistului argentinian, care duminica viitoare va fi prezentat oficial de către noul său club, Inter Miami, patronat de Jorge Mas şi David Beckham, informează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Pictura cu chipul starului argentinian, de 20 m înălţime, este opera unui alt argentinian, Ignacio Bagnasco, şi se află în cartierul Wynwood, unde este amplasat un muzeu de artă urbană în aer liber.

Bagnasco, care a mai realizat picturi murale cu Messi în Argentina şi Albania, a declarat luni, pentru agenţia EFE, că speră ca starul argentinian să viziteze muzeul şi opera sa la care mai are încă câteva zile de lucru.

Fosta vedetă a fotbalului englez David Beckham a vizitat deja, duminică, împreună cu familia opera de artă şi a postat o înregistrare de la faţa locului pe reţelele de socializare.

Clubul Inter Miami a anunţat că îl va prezenta oficial pe starul argentinian Leo Messi pe 16 iulie, pe stadionul său, în cadrul evenimentului numit "The Unveil".

Evenimentul va include momente de divertisment, discursuri ale oficialilor clubului, dar şi multe altele, conform grupării din Major League Soccer.

Superstarul argentinian ar putea debuta la noua sa echipă, Inter Miami, pe data de 21 iulie. Într-un interviu acordat luna trecută publicaţiei Miami Herald, Jorge Mas, coproprietar al clubului, a declarat că este posibil ca Messi să joace primul său meci pentru Inter contra clubului mexican Cruz Azul în cadrul Cupei Ligilor (Leagues Cup), o competiţie nord-americană organizată în asociere de MLS şi Federaţia mexicană de fotbal.

În vârstă de 36 de ani, Lionel Messi este considerat de mulţi specialişti cel mai bun fotbalist din istorie. El a cucerit în total 43 de trofee, la nivel de club şi echipă naţională, cele mai multe dintre ele cu FC Barcelona, formaţie la care a evoluat între 2004 şi 2021, când a plecat la PSG.

În palmaresul său figurează, între altele, zece titluri de campion în Primera Division, şapte Cupe ale Spaniei, patru Ligi ale Campionilor şi trei Cupe Mondiale ale cluburilor, toate câştigate alături de Barca. El a fost campion al Franţei în ambele sezoane petrecute la Paris Saint-Germain, cu care a obţinut şi un Trofeu al Campionilor (Supercupa Franţei).

În luna decembrie 2022, Messi a reuşit să-şi îndeplinească marele vis al carierei, acela de a câştiga Cupa Mondială cu selecţionata Argentinei, după o finală pierdută în 2014.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.