Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbal: Oţelul Galaţi l-a transferat pe fundaşul ivorian Jonathan Cisse

prosport.ro
otelul galati

Clubul de fotbal Oţelul Galaţi l-a transferat pe fundaşul Jonathan Cisse din Cote d'Ivoire, care a evoluat în ultimii patru ani în Israel, la Hapoel Hadera, informează, joi, pe site-ul oficial gruparea nou-promovată în Superligă, potrivit Agerpres.

"Un fost component al reprezentativei olimpice a Coastei de Fildeş, jucător care a făcut parte şi din celebrul club AS Monaco, a semnat un contract cu SC Oţelul Galaţi şi este noul fundaş central al roş-alb-albaştrilor. Jonathan Cisse, un fotbalist cu mare potenţial al statului african Coasa de Fildeş, a devenit oţelar, el semnând un contract în acest sens, după ce a petrecut ultimii 4 ani în campionatul de elită al Israelului, Premier League, la Hapoel Hadera. Ne bucurăm să-l avem printre noi şi îi urăm succes", se arată pe site-ul citat.

În vârstă de 26 de ani, Cisse a bifat 106 partide la formaţia israeliană Hapoel Hadera, reuşind să marcheze 6 goluri.

În perioada 2016-2019, fundaşul a fost component al clubului AS Monaco, jucând în 45 de partide şi înscriind 2 goluri pentru echipa secundă a monegascilor.

Oţelul Galaţi a anunţat tot pe site-ul oficial încetarea relaţiilor contractuale cu fundaşul stânga Gabriel Nedelea. Sub contract din vara anului 2021, el a contribuit la două promovări succesive ale formaţiei moldovene, din Liga a III-a şi din Liga a II-a.

Clubul gălăţean i-a transferat în această vară pe portarii Relu Stoian (Gloria Buzău), Aurelian Păun (Universitatea Cluj), pe atacantul Alexandru Pop (Unirea Dej), pe fundaşul Daniel Celea (Chindia Târgovişte), pe mijlocaşul Ştefan Bodişteanu (Farul), pe mijlocaşul uruguayan Ariel Lopez (Gloria Buzău), pe fundaşul bulgar Milen Jelev (FC Arda), pe mijlocaşul argentinian Pablo Gaitan (Gloria Buzău), pe fundaşul portughez Joao Serrao (Paredes), pe mijlocaşul portughez Samuel Teles (Feirense), pe mijlocaşul Răzvan Andrei Tănasă (Farul Constanţa), pe mijlocaşul portughez Frederic Maciel (Torreense) şi pe fundaşul croat Dragan Lovric (FC Ararat-Armenia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.