Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbal: Pep Guardiola (Manchester City): 'Atletico ne-a pus cu spatele la zid'

bbc.com
Pep Guardiola

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, a fost uşurat că echipa sa a supravieţuit pe Wanda Metropolitano, în returul cu Atletico Madrid (0-0), englezii reuşind să se califice în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal graţie victoriei la limită din meciul tur (1-0), informează Agerpres.

"Ne-au pus cu spatele la zid şi ne-au împins la limitele noastre. Noi am reuşit o primă repriză destul de bună. Ştiam că vor începe agresiv, dar am avut una sau două ocazii clare. Apoi, în finalul meciului, ne-am apărat cu tot ce aveam. Parcă am uitat să jucăm, dar adversarul a fost foarte bun. Ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi reuşit să marcheze la ultima lor acţiune? Forţa noastră mentală ar fi dispărut. Dar nu ne puteam aştepta ca în Liga Campionilor, împotriva campioanei en titre a Spaniei, ca totul să fie minunat", a declarat Guardiola la finalul jocului de la Madrid.

Acesta a subliniat, totodată, că Manchester City va avea o nouă misiune extrem de dificilă în penultimul act al competiţiei, împotriva unei alte formaţii spaniole, Real Madrid, care a eliminat-o în sferturi pe deţinătoarea trofeului, Chelsea Londra.

"Dacă vom juca aşa cum am făcut-o în repriza secundă, nu vom avea nici cea mai mică şansă", a spus antrenorul "cetăţenilor". "Dacă vom evolua ca în prima repriză, atunci avem şanse. Dar ne vom confrunta cu regii acestei competiţii, aşa că orice ar fi, vom suferi", a adăugat Pep Guardiola.

Manchester City va primi vizita echipei Real Madrid pe 26 aprilie, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor 2021-2022, returul fiind programat în data de 4 mai, pe Santiago Bernabeu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.