Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul argentinian Gonzalo Higuain pleacă de la Napoli

www.calciomercato.com

Atacantul argentinian Gonzalo Higuain, în vârsta de 28 de ani, a ajuns la un acord cu Juventus Torino, pentru un transfer de la Napoli, iar luni vor avea loc negocieri între oficialii celor doua cluburi, informeaza site-ul tuttomercatoweb.com, potrivit Mediafax.

Astfel, directorul general al campioanei Italiei, Giuseppe Marotta, se va întâlni luni cu Aurelio De Laurentiis, presedintele echipei Napoli. Potrivit aceleiasi surse, De Laurentiis nu vrea însa sa renunte la Gonzalo Higuain pentru o suma mai mica decât cea prevazuta în clauza de reziliere: 94,5 milioane de euro.

Higuain s-a înteles deja cu Juventus Torino, iar daca va ajunge la campioana Italiei ar urma sa primeasca un contract pe patru ani cu un salariu stagional de 7,5 milioane de euro.

Cotat la 65 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.de, Gonzalo Higuain a câstigat titlul de golgheter în sezonul precedent din Serie A, cu 36 de goluri în 35 de meciuri disputate, la mare distanta de ocupantul locului 2, conationalul Paulo Dybala, de la Juventus, cu 19 goluri.

Transferat în 2013 de la Real Madrid, în schimbul sumei de 38 de milioane de euro, Higuain a adunat în total 146 de meciuri, 91 de goluri si 26 de pase decisive pentru Napoli. Contractul lui Gonzalo Higuain cu actuala vicecampioana a Italiei expira în vara anului 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.