Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul bosniac Edin Dzeko a anunţat că s-a vindecat de coronavirus

medlife.ro
test covid-19

Fotbalistul bosniac Edin Dzeko a anunţat luni că s-a vindecat de coronavirus şi că este nerăbdător să joace pentru AS Roma, informează presa italiană, cu trei zile înaintea meciului cu CFR Cluj din Europa League, potrivit Agerpres.

"În sfârşit negativ! Acum de-abia aştept să mă întorc să mă antrenez alături de colegii mei ca să-i ajut să joace în continuare atât de bine!", a scris Dzeko pe Twitter.

Atacantul bosniac a fost testat pozitiv la Covid-19 pe 6 noiembrie, la o zi după meciul AS Roma - CFR Cluj (5-0), în care a rămas pe banca de rezerve. El nu a putut evolua în cele trei partide ale naţionalei ţării sale din această lună.

Citește și: Vești pentru toți elevi din România! Când s-ar putea redeschide școlile

Antrenorul Romei, Paulo Fonseca, a mai primit o veste bună: fundaşul englez Chris Smalling s-a refăcut după o toxiinfecţie alimentară, iar de luni se va putea pregăti alături de coechipierii săi.

În altă ordine de idei, site-ul TuttoMercatoWeb scrie că sunt şanse mari ca Henrih Mhitarian să-şi prelungească înţelegerea cu AS Roma, care expiră în iunie anul viitor. Mhitarian este dornic să rămână la Roma, lucru de care ar fi mulţumiţi şi clubul, dar şi ca suporterii.

Armeanul este unul din oamenii în formă ai Romei, pentru care a reuşit o dublă în victoria de duminică, 3-0 acasă cu Parma în Serie A. Mijlocaşul a punctat şi în succesul cu CFR Cluj, chiar în minutul 1.

Roma este pe locul 3 în Serie A, după opt etape, şi lider în Grupa A din Europa League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.