Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul care a ajuns doctor - Atacant al echipei Manchester United şi al naţionalei Angliei primeşte titlul de doctor onorific al Universităţii

skysports
marcus rashford, manchester

Atacantul echipei Manchester United şi al naţionalei Angliei, Marcus Rashford, va deveni cea mai tânără persoană care primeşte titlul de doctor onorific al Universităţii din Manchester, pentru campania sa împotriva sărăciei infantile, informează BBC, potrivit news.ro.

Rashford, în vârstă de 22 de ani, a făcut o campanie pentru ca guvernul să permită unui număr de aproximativ 1,3 milioane de copii să primească bonuri de masă şcolare gratuite în vacanţa de vară.

Medicul Geza Molnar spulberă două mituri: 'Carantina nu este necesară decât pentru anumite boli! Este inadmisibil să nu facă un control al aparatelor'

Titlul de doctor onorific reprezintă cea mai mare distincţie pe care universitatea o poate acorda. Legendele lui United Sir Alex Ferguson şi Sir Bobby Charlton au primit anterior acest titlu din partea universităţii.

"Este o mândrie pentru mine şi familia mea. Când te uiţi la marile nume cărora le-au fost acordate acest doctorat în trecut, este incredibil. Mai avem un drum lung în lupta pentru combaterea sărăciei copiilor din această ţară, dar primirea recunoaşterii din oraşul tău înseamnă mult şi că ne îndreptăm în direcţia cea bună", a spus jucătorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.