Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul dinamovist Ismael Lopez Blanco: 'Arbitrul a decis cine trebuie să câştige'

Fotbalistul dinamovist Ismael Lopez Blanco a declarat, după derbiul cu FCSB, pierdut cu scorul de 2-3, că eliminarea sa şi acordarea penaltiului din care a marcat Tănase în minutul 76 nu au fost corecte şi că arbitrul a hotărât cine trebuie să câştige, relatează News.ro.

“Toată România a văzut că nu a fost nici penalti, nici roşu. Meciul s-a decis la această fază. Până când nu o respecte ce facem nu o să putem face nimic. I-am spus arbitrului în timpul meciului că o să vadă la televizor că nu a fost penalti. Totul s-a rezumat la acea fază. Nu mi-a spus nimic. M-a eliminat şi nu mi-a spus nimic. A fost un derbi, am fost mai buni, singurele ocazii pe care le-au avut, le-am făcut noi cadou. A fost bun meci frumos până când arbitrul a decis cine trebuie să câştige”, a spus Lopez la televiziunile care transmit Liga I.

Formaţia FCSB a învins echipa Dinamo, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 3-2 (2-2), într-un meci din etapa a şasea a Ligii I, arbitrat de Radu Petrescu. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 75, când a fost eliminat Ismael Lopez Blanco. De la Dinamo a fost eliminat şi Răuţă, în minutul 90+1.

Au marcat Tănase ‘8, ’76 (penalti) şi Cristea ’17 pentru gazde, respectiv Borja Valle ’26 (penalti) şi Cristea ’42 (autogol) pentru Dinamo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.