Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul echipei FC Botoşani, Jonathan Rodriguez, despre partida cu U Craiova: 'Este un meci greu, dar jucăm acasă şi avem încredere mare în noi'

www.gsp.ro
FC Botoșani Concordia Chiajna

Fotbalistul echipei FC Botoşani, Jonathan Rodriguez, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în partida cu Universitatea Craiova, din optimile de finală ale Cupei României, nu se poate vorbi de o favorită, potrivit Agerpres.

"Este un meci greu, dar jucăm acasă şi avem încredere mare în noi pentru că suntem pe un drum bun. Trebuie să câştigăm şi să mergem mai departe în cupă. Suntem două echipe mari, care joacă fotbal frumos, vom vedea ce se întâmplă pe teren, dar vom încerca să câştigăm. Nu se poate vorbi de o favorită, contează că jucăm acasă, dar meciul va fi echilibrat sută la sută. Punctul lor forte este calitatea jucătorilor, dar cred că noi suntem mai puternici. Nu contează că e vorba de Craiova, noi trebuie să câştigăm şi să mergem mai departe", a declarat Rodriguez.

Citește și: Inginerul din reportajul Recorder a rămas fără loc de muncă. Șeful numit politic stă pe același scaun/ Chelnărița a demisionat

Fundaşul Andrei Chindriş spune că echipa sa va avea un mic avantaj pentru că joacă pe teren propriu: "Va fi un meci foarte greu, suntem două echipe care joacă fotbal. Chiar dacă terenul ne va pune în dificultate, pentru că am văzut că nu se prezintă în cele mai bune condiţii, va fi un meci tare pentru că ambele echipe îşi doresc să meargă mai departe în faza următoare. E bine că jucăm acasă, am scăpat de o deplasare în perioada asta încărcată şi cred că este un mic avantaj. Nu ştiu cum va fi pentru ei cu noul antrenor, dar ei ca echipă au jucători de calitate. Promit că vom da tot ce putem pentru a câştiga acest meci".

Echipa de fotbal FC Botoşani întâlneşte, joi, de la ora 20:30, pe teren propriu, formaţia Universitatea Craiova, într-o partidă din optimile de finală ale Cupei României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.